Vårt första inlägg

Vi som skapat denna bloggportal är två frihetslängtande personer med en sprallig hund som längtar ut i världen. Vår första husbil köpte vi 2003, en underbar liten elnagh som inte var vacker att titta på men den blev våran början på detta fantastiska husbilsliv. “Busbilen”kallade vi den.
Då kändes det som att vi var rätt ensamma på vägarna o ställplatser vet jag inte om det ens fanns några men roligt hade vi!
När jag var liten så drömde jag om att vara vid havet i Spanien o måla, jag tänkte alltid att det var precis så jag skulle ha det. Mannen vet jag inte vad han drömde om men jag vet att han längtar efter värmen och solen mer och mer ju äldre han blir. Som snickare ett helt liv så gör det ont överallt när det blir kallt så det är hans driv.
Nu börjar vår längsta resa och absolut mest planerade in i alla detaljer jag kan komma på, Spanien!! tänk om jag hade kunnat säga det till den där taniga lilla tjejen att självklart ska du åka dit! Jag har bytt ut målandet mot fotografering men det känns som jag gör samma sak, jag målar kreativt fram en känsla i alla mina bilder bara för att det får mig att må så bra. Så välkomna att följa med oss på detta äventyr som vi kommer skildra i ord, bilder och massor av inspiration hoppas vi till alla andra som längtar?
På återseende
Annica Tommy och Elvis

8 kommentarer

  1. Dotter nr 1

    Så härligt att få följa er varje dag 😀 glöm inte bort att njuta av varenda sekund i värmen och varandra!
    Älskar er <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *