Mot Spanien men utan husbil!

Denna vinter när vi skulle åka ner till lägenheten tänkte vi flyg/bil,  vi gjorde listor, ekonomiska listor med kostnader men insåg att flyg skulle bli billigare så flyg fick det bli. Varsin ryggsäck packad till max och klockan 05:00 en väldigt tidig tisdagsmorgon gick bussen genom ett mörkt tyst, sovande och snöigt Borgholm mot Kalmar.

Tåget hade vi 10 minuter till och allt gick bra där med och medtagen frukost åts mot Copenhagen Airport. Där ropade en säkerhetsvakt till oss i kön att komma till honom -welcome to the Future! sa han och vi fick bara lägga väskan där på bandet utan att packa upp kameran o vätskor, vi fick stå i en scanner som såg om vi hade nåt på oss och sen var allt klart, magiskt o enkelt, älskar ju teknik.
Sen bar det av mot Alicante med flyg, buss till murcia och där var det lite väntan till den sista bussen som tog
oss hem till Aguilas.
Nyckeln i dörren och känslan av hemma, somnade som en stock och sen kom den grymma stora förkylningen. Jag blir sällan eller aldrig sjuk men nu blev jag helt däckad av värsta “mansförkylningen“ i flera veckor,  jag som hade tagit semester och skulle mysa var helt utslagen. Men kanske det är så man ska ha det. Inte prata med ngn och bara sova sig igenom och göra absolut ingenting…skittråkigt var det ialafall.
Julen ja vad ska jag säga om den, hmmm Vi hyrde bil på vår gamla ställplats, Anibal och åkte till Torrevieja för att handla julmat vi hade förbeställt på deras hemsida. Matboden.es så visst blev det jul här hemma oxå.

Ja fortsättning följer och en mycket friskare och gladare sådan.

2 kommentarer

  1. Åsa Forsman

    Så härligt att se de fina bilderna från Aguilas och sån himla osis med förkylningen, blä! Fortsätt njut av sol och palmsus. Hemma är det kallt som attan. Kraaam

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *