Mot Karlskrona

För 22 år sedan när vi köpte vår första husbil, en modell äldre elnagh som såg lite rolig ut då den såg ut som en rektangulär låda med fyra hjul på. Busbilen kallade vi den för vi hade så himla roligt med den.
Vi följde vägverkets karta över rastplatser för det fanns inga ställplatser och skrev små hjärtan framför dem vi tyckte om.
Ibland stod vi i en skogsglänta bara och jag kom ihåg en gång när barn o barnbarn var med så stod vi där i beckmörkret och grillade korv i vår lilla grill. Genom alla dessa år så ligger Karlskrona oss så varmt om hjärtat. Dit kan vi åka på helgerna bara för att byta miljö från hemma, det är lagom långt bort och det fanns ju hav runt oss och finns det nåt en öbo gillar så är det ju närheten till vattnet.
Så vår sista åktur med husbilen för denna säsongen blev just till Karlskrona. Vi fiskade lite, gick många timmar på Sjöfartsmuseet, vilket fantastiskt ställe det är och nu fick jag även gå in i ubåten, inte varit i den innan. spännande var det och lite men bara lite läskigt då vissa passager var trånga. Att tänka sig in i att leva så en period med bara havet runt sig. Hmm hissnande känsla.

Nu när husbilen står under tak till våren så har vi bokat biljetter ner till Spanien inför vintern.
Men jag måste säga att husbilen börjar dra lite i en igen, kanske vi skulle säga upp våran lägenhet där och börja åka husbil ner igen? Det är ju så olika liv det där, lägenhet/husbil. Kanske är det dags för en förändring snart, vi får se vart vi landar i den.
Nu vill jag passa på att tacka er varenda en som hittat hit till min blogg, tack! Nästa gång jag skriver blir det nerifrån spanien så ta väl hand om dig nu

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *