På darriga ben…

Sitter i skrivande stund i aguillas vackra kulturhus och har njutit av första akten av klassisk musik.

IMG_8628 IMG_8629

IMG_7905

nyårskonserten som vi fick biljetter till och jag kan bara blunda och njut av alla vackra toner som slår an där långt in i mig. Det ligger ett svagt sorl i rummet just nu och snart kommer alla in till sina platser och vi kommer få njuta av den sista akten.

IMG_8633 IMG_8635 IMG_8636 IMG_8637
Tror de är ute och skålar i cava men jag valde att sitta kvar på min plats. Då Tommy är hemma med Elvis vår hund (hans lilla bäbis) som vi inte kan lämna flera timmar ensam i husbilen så var det inte helt självklart att jag själv skulle våga cykla genom hela stan i mörkret nästan 7 km bort men med lite darriga knän så tog jag mig hit påhejad av vänner som visste det där med att utmana sina rädslor, tack tack!!

IMG_8621
Har ätit något helt nytt idag, bonito. En fisk som är släkt med makrill och tonfisk.

IMG_8617

IMG_8618IMG_8619Sara pratade om den och jag hade ingen aning men några minuter senare står hon där med en och skär upp i tunna skivor åt oss, har jag sagt att jag tycker hon är fantastisk!
Man äter den med tomat eller något annat som jag inte hängde med på här till jul. Det luktade lite som rökt makrill men den var inte rökt sa hon utan typ inlagd med fint salt. Mums!
Tommy läste på sen och den går visst att fiska i Sverige oxå, har kommit dit på senare år.
Tankarna fladdrar hemmåt av olika anledningar men vi försöker att vara här och nu och då är våra dagliga promenader bra på att få oss just dit.

IMG_8661IMG_8665IMG_8668IMG_8671IMG_8673
Var rädda om varandra därute!

6 kommentarer

  1. Imelda

    Tack för trevlig läsning. Har också en man som ogärna lämnar hunden några längre stunder i husbilen trots att det inte går någon nöd på honom ?
    Njut av er resa! Hoppas kunna åka iväg nästa vinter några veckor.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *