Dag 21-22 den 24-25 November

Idag tog vi en promenad med Elvis längs med kanten av berget och stranden här,

img_0867

det är en stig som många följer som motionsspår och vi hittade en annan strand med underbara ställen för husbilen

img_0875

men min pappas ord inför resan -ta det bara lugnt och använd sunt förnuft! Det är det där sista jag känner att jag får använda här… ensamma på en hel strand, rätt utsatta för personer som inte har gott i sinnet, mmm är inte helt tillfreds med den tanken än.

img_0874 img_0877

Det kanske är hur tryggt som helst då polisen kör här och folk hela tiden promenerar förbi längs den här sträckan men rätt utsatt oxå.

img_0883

Står det bara fler bilar där är jag den första att åka dit så vi får hålla span på de stranden nu framöver. På vägen hittade jag en strandremsa med stenar som lät vid varje våg, satte mig ner och filmade men var inte riktigt nöjd så jag tog en till och fick hela vågen över mig haha tack för den. Såg du att det där skulle hända frågade jag Tommy?? Såklart sa han, jag bara väntade och hoppades.

Han har för lite att göra här tänker jag. Hittade en jättevacker fjäder, är det någon som vet vad den kommer ifrån för fågel?

img_0885

Varit rätt mulet idag och solcellerna har fått kämpa lite, men till eftermiddagen så kikade hon fram och värmde oss nordbor och fyllde på alla våra celler. Vår gasol fungerar idag och det är vi tacksamma för, väldigt!
Fredag och efter elva hade vi gjort allt i ordning för att åka till en ställplats 2 km härifrån… mhmmhmmm lät bilen och vägrade starta, men jag orkar inte mera…. men, om någon frågar mig vad jag skulle ta med mig till en öde ö så skulle jag utan att blinka svara -Tommy!!! Klart han fixade starten med startkablar så var vi iväg. Felet var att vårat 12 voltsuttag gick på startbatteriet och nu är de omkopplade till bodelens batterier så nu händer inte det igen. Mot affären först och handlade lite och det är för märkligt men hemma kan jag ruva mig lite för att handla eller gå ut på stan men här bara gör jag allt utan att blinka och jag har inte kläm riktigt på vad det beror på än. Ställplatsen får verkligen 10 av 10 poäng.

img_0902 img_0904

Snyggt rent fräscht. Tvättar och tvättstuga heter Lavanderia. Ska snart duscha i en riktig dusch. Älskar att vår husbil har dusch men med långt tjockt hår så hinner det bli kallt ? innan jag är klar och allt balsam är ur. Här kan jag stå i jul sa Tommy o hm, ja det går ju bra tänkte jag tveksamt men jag hade ju en bild av att vi skulle vara vid stranden på julafton och bada och äta jullunchen som en picnic där på en filt och solen skulle lysa sådär varmt och gott på oss. Men självklart sa han, har du en sån vision så är det klart att vi ska göra det! Som jag älskar honom! Han var modig idag och gick fram till personalen här och frågade hur det här med duscharna fungerade om det var euro i automaten eller polletter o polletter var det och det gick han iväg och fixade, stolt blir jag och växer gör Tommy.

img_0896

Vi lär oss nya ord varje dag. Vi har pratat med våra föräldrar idag oxå och den är alltid skön och jag tänker på att hur gammal man än blir så är man alltid liten till sina föräldrar och ens barn är alltid ens barn hur gamla den än är och det är precis så det ska vara tänker jag. Kram till var och en av er som läser detta <3

5 kommentarer

 1. Kärleksflickan

  Kram fina modiga ni!!!! Jätte vackra bilder. Är i sthlm nu och har underbar egentid med Åsa. LOVE!!!

  Svara
 2. Lise-lott

  Det är för mycket folk här hemma som känner dig där borta är du anonym ganska gott faktiskt och handy man Tommy är alltid bra att ha ?Tur att ni hittade tillbaka till varandra ❤️

  Svara
 3. Åsa Forsman

  Kram fina ni och precis en likadan fjäder har jag hemma:) men vet inte från vilken fågel. Härliga havet som hälsade lite extra på dig:)
  Tur att Tommy är sååå teknisk!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *