23 dagar kvar

img_9774img_9775

Nu har Elvis tagit sin näst sista spruta innan vi åker. Han har sitt egna pass och vi ska bara sätta in en fin bild på honom. Han sköter sig exemplariskt hos veterinären men det kan ju vara så att han blir lite mutad med godisbitar för att han ska ställa sig på vågen eller hissbordet.

Hittat en hink med lock som är stor nog att bli vår “tvättmaskin” under resan. Läste att innan man kör så lägger man kläderna med vatten o tvättmedel i hinken, på med locket så är den tvättad o klar när man några timmar senare stannar bilen! Återstår dock att se om det funkar.
23 dagar står det att det är kvar idag? jag känner att jag har koll på alla göranden och har nog bockat av det mesta på min lista, hmm vad är kvar igentligen?? Två båtar ska upp och göras iordning för vintern, Elvis vår hund har en spruta kvar, matvaror ska inhandlas, lite kläder till ska ut i husbilen och ett besök till Apoteket så jag får med mig ett litet reseapotek. kamremmen på husbilen ska bytas, bilar ska ställas av och in….. vår fina vän som ska bo i vår lägenhet har blivit visad allt och vår katt kommer få det så bra känner jag i hjärtat. Kommer aldrig kunna fylla på med kramar från familjen o vännerna så det räcker ett halvår men så många jag kan få vill jag ha ?

2 kommentarer

  1. Lise-lott

    Det tipset fick jag när jag är med i husbilskompisar.se på Fb den länken är bra och det är många som bloggar på sina resor och har man problem så är dom villiga och hjälpa till om man frågar och talar om sitt problem ett bra foton att ha kram Lotta

    Svara
  2. Åsa Forsman

    Kram kram kram älskade vän??? det kommer att gå sååå bra. Det där med hink/tvättmaskin är ju genialiskt,

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *