5 dagar kvar

img_9936

5 dagar kvar och resvägen är klar och utskriven. Vi har försökt tänka på att ta oss fram utan att behöva köra på betalvägar, vill inte heller hamna på serpentinvägarna i Pyrenéerna. Såg en film som ett par med husbil hade spelat in och jag fick svindel bara av att titta på den. Resvägen har ändrats så många gånger dessa månader men nu finns det iallafall en plan.
Öland – Danmark via Öresundsbron – Tyskland med färja Rödby-puttgarden – Frankrike via kusten – Spanien☀️ Vi räknar med att köra 40-50 mil om dagen och att det tar en vecka.

Allt på min lista är oxå klart vad gäller inköp och vad som behövts att göras inför resan, varit ett jätteprojekt! Ett väldigt roligt sådant.
Inför nästa resa kommer allt att finnas o det kommer bli både billigare och enklare att ge sig iväg.

När drömmarna om att åka började så kändes det som en omöjlighet att komma iväg men när tanken väl hade rotat sig så var det inte så omöjligt längre. Vi såg över alla våra kostnader, plockade bort allt onödigt. Gjorde medvetna val och sparade på ett spanienkonto så den där omöjliga tanken att inte kan vi blev till att vi kan visst!
En väldigt klok dam sa en mening som gick rätt in i hjärtat på mig -Livet ska levas levande medans man lever!

3 kommentarer

  1. Åsa Forsman

    Ja nu är det nära! Vad duktiga ni varit med planering och allt 🙂 att leva livet levande är en bra paroll – skriver under på den. Kram på er ❤️

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *