Resdag 1 och 2

?resdag 1 och 2
Första stoppet blev strax utanför Lund vid ekerödsrasten. Känslan är helt overklig att vi faktiskt är på väg. Månader av planerande är över.

img_9981

Dag 2 går över Öresundsbron

img_0085

och genom Danmark till Rödby med färjan över till Puttgarden.

img_0086

Sov över i Sierksdorf. Har nu Bekymmer med internet som inte fungerar, en gps som tappat bort resvägen och jag känner hur beroende vi är av internet för allt igentligen. Googla fakta, söka information även om vi har skrivit ut mycket på papper så saknas det saker. Jag kan inte språket och ingen förstår mig vare sig på engelska eller svenska. Peka och le jättestort fungerar hjälpligt. Kan känna mig rätt liten och utsatt i stora vida världen vissa stunder men sen löser det sig oftast. Vi har tappat två navkapslar och trodde ett tag att vi fått punktering eller att det var fel på däcket men sen insåg vi att det var vägen som skapade ljudet och skakningarna i bilen. ja jisses!

img_0091

3 kommentarer

 1. Lotta

  Man lär sig under resans gång som alltid man löser sina problem men hoppaspå att ni får en bra resa fortsättningsvis ❤️?

  Svara
 2. Åsa Forsman

  Härligt att läsa om
  Er resa och se er:) allt kommer att ordna sig med internet, gps och navkapslar. Hur går det att köra Tonmy? Och hur trivs Elvis? Kram fina människor som är så saknade ???

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *