Dag 9 och 10 lör-sön

Vaknade och var nästan beredd att slänga i mig kaffet och säkra husbilen för avfärd men sen landade den i mig att jag ska ingenstans idag, vi ska vara här så länge vi behöver för att landa och vi känner att nu vill vi åka till nästa ställplats, Tjohoo!

img_0396

Hela dagen ägnades åt att sitta i solen och lapa i oss ljus o värme. Frågade Tommy några gånger om han kände sig avslappnad och fick nej varje gång, inte än. På frågan om han fortfarande kände att han ville åka hem så var ialafall svaret nej. Själv kände jag hur jag slappnade av mer och mer för varje timme som gick.

img_0399

Vi såg att folk ställde ut sina gasoltuber på gatan så han gick bort och kollade med campingägaren och det var visst att bara ställa ut dem så kom det en liten lastbil och bytte ut mot fulla. Vi köpte två spanska tuber innan vi åkte ner.

img_0382

Dagens stora ansträngning idag blev när vi hasade oss till affären och handlade. Älskar att gå i affärer utomlands och se alla nya spännande saker. Vågar mig på små enkla ord till kassörskan men bara typ -hej -tack och -hejdå. Vill lära mig mer.

img_0387

img_0398

Elvis tycker jag har anpassat sig väldigt bra. Han älskar att åka husbil med oss för då får han vara nära oss hela tiden, flocken är samlad på en väldigt liten yta. Passar honom perfekt! Nästan alla här har hund med sig och han ligger på sin plats och kollar in dem med smiter inte utan vet att här är hans plats, så skönt att slippa ha honom i bunden.
Söndagen blev ännu en vilsam dag. Varmt ute och jag fick den där sommarkänslan i kroppen. En vit häger spatserar bakom oss vid ett vattendrag. Alla som bor här på ställplatsen pratar lågmält och jag känner att den här lugna lunken passar mig. Tommy har nästan kommit ner i varv o vill att vi åker vidare i morgon. En del av mig vill stanna här tills vi ska hem för allt fungerar här och staden har ordnat gratis wi-fi till alla, vore nåt för Borgholm, Vilken underbar service. Vi ringde våra pappor för det är ju fars dag idag? så himla gott att höra rösten av trygghet och få bekräftat att allt är bra hemma.

img_0400Vi letade oss fram till havet på eftermiddagen. Var nästan helt själva på stranden så av med kläderna och i havet…första doppet i Medelhavet, check!

img_0410

img_0403img_0422

Salt vatten som sved i ögonen och lämnade en lite vit hinna på huden när det torkat. Kände i hela systemet att jag vill alltid ha det så här på vintern! Blir lycklig av ljuset och värmen.

img_0426

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *