Dag 11-12 den 14-15 november

Lämnar vår ställplats och körde tillbaka en liten bit för nästa ställplats låg precis vid havet i Tavernes de la Valldigna. Det lät så mysigt att få stå precis vid havet. 8euro per natt och hade allt som behövdes. Tyvärr fanns wi-fi bara runt receptionen.

img_0447

Var tvungen att testa min “tvättmaskin” på vägen hit så i med lite smutskläder i hinken, tvättmedel och fyllde på med varmvatten. Efter allt skumpande när vi kom fram var all tvätt ren så testet får godkänt av mig!

img_0476

Att komma hit var som att komma till en ödestad. Runt oss låg bara höga tomma stängda hotell och restauranger, inga affärer.

img_0436

Regnet hängde tungt över oss men jag hann ner till havet där jag var helt ensam, så märklig känsla det var.

img_0463

Sen kom regnet, blåsten och lite åska på det. Kurade i husbilen med tända ljus och läste Mons Kallentofts bok jordstorm, riktigt bra!

img_0473 img_0475

Solen kom tillbaka på kvällen och när den gick ner vid 18-tiden blev det ett märkligt gult sken, regnbågen var framme och jag hade kunnat stanna vid havet och ta kort hur länge som helst men säg det till en otålig Tommy och en kissnödig hund.

img_0510

img_0487

morgon ska vi köra ca 18 mil förbi benidorm och Alicante. Verkar bli bättre väder åt det hållet. Vi känner båda två att det inte känns bra här och vi kan inte riktigt förklara det för det är en fin ställplats och havet är precis bredvid men nåt känns inte rätt. Jag blir ju alltid lite glad när Tommy känner av sånt här oxå även om han inte vill låtsas om det. Vaknade och det var nästan lite kallt ute, grått och lite duggregn. Hittade en liten smal väg in bland apelsinlundarna och citronerna när jag gick morgonpromenaden med Elvis. Vi har med oss en liten citronplanta som jag sått från ett frö hemma och jag tänkte att det var ju en viss skillnad på min lilla och de här stora träden. Vi körde kustvägen sen förbi Benidorm och Alicante. Benidorm har massor av höghus och ska visst vara enda stället där de får byggas.

img_0503

Vi stannad vid ett Lidl och handlade på oss lite mat och vin!! Tycker jag verkligen att jag skulle kunna köpa hemma oxå.

img_0509

Idag är bara en kör och sova dag. Längtar efter att stå stilla lite nu och inte bara åka.

2 kommentarer

 1. Åsa Forsman

  Underbara hav- och himmelbilder ?? så härligt att ni åker på intuition och följer det som ni önskar och njuter. Kram från regnigt Öland ??

  Svara
 2. Lise-lott

  Underbart
  Kul med det med tvätten att du tycker lika som mig så billigt och bra
  Sitter i räpplingegården och är på en föreläsning om fiber på Alvar ganska inresant ha det bra tänker på er och den boken är toppen skall inte avslöja hur det går hihi ☀️?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *