Dag 13 den 16 november

Sover så himla tungt och skönt när vi är ute med husbilen, runt nio timmar per natt och skulle jag inte väcka Tommy skulle han sova många timmar mer. Skulle man inte sova mindre när man blev äldre? Eller…sov inte på den vackraste ställplatsen inatt men den dög för en natt.

img_0521

 efter morgonens promenad med Elvis på nya vägar, frukost o bestyr så gav vi oss av mot Murcia där Ikea låg.

img_0532

De har ställplatser men vi var mest ute efter lingonsylten köttbullarna och saltlakritsen. Det var såååå stort så det är tur att vi kunde följa pilarna på golvet.

img_0534

Flera våningar men till slut hittade vi kassorna vid utgången och såg “the swedish shop” Lovely! I korgen åkte lax lakrits köttbullar lingonsylt julmust och säkert nåt mer som jag glömt.

img_0536

Vi var även inne i en vodaphoneaffär och köpte ett spanskt förbetalt kontantkort för surf. Efter det var rutten inställd på en fricamping men vi hittade en annan några km innan och jag är nu officiellt lycklig tillfreds och så nöjd! Detta var min vision hemma hur jag ville ha det när jag kom hit.

img_0562

img_0594

img_0593

img_0577

Tyvärr finns ingen tömning o annat man behöver så om några dagar behöver vi vidare men nu tänker jag njuta av detta himmelrike?

2 kommentarer

  1. Lotta

    Tur att Ikea finns över hela världen ? Bilderna är kanon här är det bara gråväder och regn dimma infinner sig också men man skall inte klaga Gert hälsar kram ?

    Svara
  2. Åsa Forsman

    Din vision blev sann? Ni har skapat den tillsammans ? Så kul med Ikea och påfyllning med svenskt gottis och så det vackra havet, bilderna känns i mig. Godnatt från oss och Johanna hälsar ??

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *