Dag 15-16 den18-19 november

Vilar, solar men vågar inte bada för det är gigantiska vågor, efterdyningar efter blåsten för några dagar sen.

img_0764

Hittade en tvättsvamp och några fina snäckor.

img_0730

Trodde inte jag skulle behöva smörja in mig men på kvällen såg jag ut som jag trillat i en nässelhög så från o med nu är det solskyddsfaktor på!
Känns så härligt att fricampa och stå så här nära havet. Man får göra det här mellan oktober-mars.

img_0760

Kostar ingenting men det finns ingenstans att fylla på vatten eller tömma toan så vi har räknat ut att om vi åker till en ställplats en bit härifrån så borde vi klara oss i en vecka. Det finns några fler platser här kring en kortare sträcka som vi vill se och upptäcka. En del hade vatten iallafall.

img_0743

Vi har bokat camping i två månader men det känns tveksamt nu om vi ska bo där, detta livet lockar oss lite mer men vi har så svårt att bestämma oss just nu så vi får se.
Körde genom bergen än en gång, hunden suckar (om han hade kunnat ) håller tappert balansen igen mellan våra stolar och Tommy funderar på om det inte finns någon annan väg men han kör så lugnt och jag försöker inte att bli för skraj av alla kors längs vägen med blommor där jag förstår att folk kört ihjäl sig.


Vi kom fram till ställplatsen i Mazarron/los curas som ägdes av tyskar och här står bara tyskar vad jag kan se men den är fin och varm, som mest idag hade vi 28,5 i skuggan, Phu! Kan se havet längre bort men kan inte avgöra om det är långt att gå eller en ok bit.

img_0770Bilen fick lite kärlek idag oxå med en ny lampa fram och den skulle behövas tvättas, Gud så den ser ut! Verkar som gasen sotar igen lite för det är svart i utblåset. Vi kan välja på två sorter när vi köper gas, butan eller propan o butan klarar inte under nollan o det var visst en sån vi fick nu sist så det måste vi kolla noga nästa gång vi byter tub. Inte för att det blir under nollan men tänk om det är det som gör att det sotar igen.

img_0778
Frågade Tommy om han ville tillägga något i texten? …… han var tyst en stund så sa han
-En öl vore gott!
Till alla er som läser och skriver på vår blogg, Tack! ?? blir så himla glad och det värmer ?

3 kommentarer

  1. Åsa Forsman

    Så härliga bilder, min frihetsälskande resgudinna blir alldeles till sig! Och all värme, sol och hav. Mycket gillbart som Quincy säkert skulle säga. Här sken solen en stund idag med. Kram på er?

    Svara
  2. Ölflickan

    Jag blir glad av att läsa er blogg. Fortsätt gärna skriva den 🙂 Igår var vi på vår första Thanksgiving. Hos familjen Ortiz. Jätte god kalkon med tillbehör. Tog en öl till, ta en du med Tommy! KRAAMAR

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *