Dag 17-18 den 20-21 november

Nu är det gjort! Nu har vi avbokat campingen och planerar att fricampa där vi känner för att stå för dagen och ibland på ställplatser. Känns så skönt just nu, 9000kr för två månader kändes lite som bortkastade pengar nu när vi börjat bli varma i kläderna här nere och ser hur saker fungerar.

img_0808

Tommy fixade att sota ur brännaren i morse så nu fungerar den hjälpligt igen och vi ska aldrig mer köpa butan. Vattnet från ställplatsen smakade vidrigt o till slut kom jag på vad, det smakar som luftmadrasserna luktade när man var liten, bläää! Så denna veckan köper vi dricksvatten. På väg till affären så hittade vi en jätterolig blomma som såg ut som en diskborste.

img_0800

Filmade Elvis när vi åkte genom bergen tillbaks till vår strand, han gungar där fram och tillbaks för att få stöd. Ibland när Tommy ska växla så ligger Elvis huvud så hårt mot växelspaken så det knappt går att växla.


Somnade och vaknade vid våran strand igen och jag trivs så bra här.

img_0798

På morgonen kommer till och med brödbilen hit och säljer nybakat bröd. Brukar köpa frasigt god varm baguette. Som det känns just nu så vill vi bara vara här, som vi resonerade igårkväll (nu när vi inte har fri tillgång till internet så umgås vi ju ?) så var det ju solen, värmen och stranden vi kom hit för så vi lär nog bli kvar här, iallafall tills vi tröttnar och åker vidare.

img_0812

Sen har vi ju bara varit iväg lite mer än två veckor och har ca 4,5 månad kvar så mycket hinner ändra på sig och det är den friheten jag uppskattar så mycket, att ta dagen som den kommer!

img_0792

Vi har mycket kvar att utforska här runtomkring oss, strandpromenaderna, hamnen och staden.

img_0816

Vi hade några svenskar bredvid oss på vår första ställplats och hon sa att det är så skönt när man blir pensionär för man bestämmer själv över sitt liv! Den låter ju helt underbar eller vad säger ni?

img_0819

 

Efter middagen när Tommy diskade gick Elvis o jag en promenad längs stranden och det var helt ljummet i luften, 20 grader och det är helt ljuvligt. Han går bättre bredvid mig utan koppel o det är lättare för mig då att ta bilder… en del som går förbi oss bara ler när de ser honom och då blir jag sååå varm i hela hjärtat. Hittade något som blåst upp från havet som ser ut lite som vår vita mossa hemma så här får nog julpysslas lite till nästa helg då det är första advent.

img_0825

Detta är verkligen ett helt annat liv än hemma men än så länge så njuter jag förutom att hjärtat saknar er där hemma?

3 kommentarer

 1. Åsa Forsman

  Bästa beslutet i frihet och känsla. Det är härligt att utforska ett ställe och stanna tills det är färdigt. Gulle-Elvis som parerar i kurvorna ? Dina bilder går rätt in och min reselängtan blir sååå stark. Ha en fin dag bland palmer, sand och hav. Kul med brödbilen! Kram?☀️

  Svara
 2. Prins Pia

  Tack för att vi får följa er på äventyret! Blir varm och glad i hela hjärtat av bilderna och texterna och jag ler stort åt Elvis parerande i kurvorna ?? Han ser så nöjd ut på alla bilder!
  Det är så inspirerande att se er följa känslan… jag är övertygad om att det är det bästa vi kan göra av tiden vi har här! Fortsätt må gott, jag ser fram emot nästa inlägg!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *