En dag i Elvis liv

Åh, nu rör hon på sig…nähä, falskt alarm hon somnade om så bäst jag lägger mig ned igen, men jag har ögonen på dig, jag sover inte, bara vilar.

 

Åhh nu rör husse på sig för visst ska du gå upp nu? Jaaa äntligen! Klappa mig, se mig, klappa mig lite till och där på ryggen för det är såååå skönt. Ska vi gå ut nu? Blir det mat snart? Jag har saknat dig, du sover för länge solen gick upp nu precis, jag har jättetråkigt här på mattan.. är kissnödig o behöver gå ut nu husse!

img_2067

img_2069

Äntligen får jag komma ut och se vad som hänt sen sist. För mig är det här som ert Facebook , mötesplatsen eller vilken dejtingsida som helst. Jag håller koll på alla tänkbara tjejer, håller koll på alla konkurrenter och dem måste jag alltid kissa över så de vet att jag varit där sist och är bäst och snyggast såklart! Men nu vidare, fort fort kom nu husse! du går så sakta, du ropar på mig hela tiden att jag ska komma till dig men kan inte du hålla min takt någon gång? Åhh det är så härligt här för jag får vara utan koppel och jag blir så glad över alla nya kompisar jag träffar hela tiden… jag gillar han från Tyskland bäst, han som ser ut som jag men är lite mörkare.

img_2076 img_2075

img_2077

Nä nu vill jag hem till matte nu var det jättelänge sen jag såg henne, kom nu husse skynda dig på!
Heeeej matte vad jag har saknat dig jag är så glad och se dig och jag älskar dig så mycket, klappa mig, se mig, klappa mig!
Somnar ute i solen men hör allt och jag är medveten om allt bara så ni vet.

img_2073

Jag tyckte det var lite jobbigt att åka hit, det var väldigt mycket backar och svängar. Lång tid körde ni oxå och ni var så spända och trötta när vi kom väl kom fram men nu, nu är allt så underbart!
Vi är tillsammans hela tiden och det är det bästa jag vet.
Husse har mycket mera tid med mig här nere, och det är helt underbart.

img_2070

img_2078

Jag har lite problem att vakta dig matte när du går på toa dock, hemma kan jag gå in på toaletten med dig, jag är en gentleman och vänder alltid ryggen mot dig och tittar ut i köket men här är det en så liten toa så vi får inte plats båda två så jag har löst det med att bara lägga mig utanför dörren men jag hoppas ju att du känner att jag vaktar dig och all kärlek med det.

img_2074

Ett pass fick jag oxå när vi skulle hit. Fick gå på kontroller och fick en massa sprutor som jag inte ens kände. Det jag tyckte var jobbigt var att åka upp på den där liften när jag skulle bli kollad i munnen och klämd på överallt men det var ok för jag fick en massa gott godis efteråt. Tror att jag vägde nåt kilo för mycket men det har jag garanterat gått bort här i Spanien, som vi går hela hela tiden och jag bara älskar det. Inte så mycket när vi går i stan bland alla bilarna men jag tror det är där vi köper mina korvar. 7 kilometer fram och tillbaks säger matte att det är och bara för min skull.

img_2080

Jag väcker väldigt mycket uppmärksamhet här i Spanien och speciellt bland damerna. De tittar ler och pekar, säger konstiga ord till mig. En del tjejer kommer fram och klappar mig och de flesta säger grande vilket är stor på spanska. Här har alla små små hundar. Jag vet att husse är rätt nöjd iallafall att jag är en sån brudmagnet när vi väntar på matte utanför affären med alla tjejerna men Jag har mest koll på dörren där du gick in, husse säger att jag blir irriterad om någon ställer sig i vägen. Vid halv åtta brukar jag få min andra korv för dagen, den första får jag alltid innan morgonpromenaden och den är lätt att få men den här på kvällen är marigare för ibland säger husse att klockan inte alls är halv åtta än o att jag får vänta, skittråkigt! Men jag ger mig inte, jag stirrar på honom tills han ger sig och den funkar varje gång.

img_2071

Häromdagen var jag väldigt sjuk. Jag orkade ingenting, mina ben bar mig inte, särskilt bakbenen. Jag sov hela dagen och åt inget, knappt att jag fick i mig nåt vatten. Husse var sammanbiten och klappade mig mycket. Matte pratade en del och jag hörde deras oro. De låg mycket bredvid mig på golvet så jag kände mig väldigt trygg. På kvällen kvicknade jag till och dagen efter var allt som vanligt igen. Av mattes alla teorier så var det nog nåt jag ätit när jag är och nosar i alla buskarna och folk har slängt både det ena och det andra, ju äckligare det luktar ju godare är det. Matte har full koll vart veterinären ligger om jag skulle hitta på nåt fler gånger.

img_2081

Mina kvällspromenader är inte så långa så då måste jag skynda mig på att lukta så mycket jag bara hinner och kissa på så många ställen jag kan för i morgon börjar allt om igen

8 kommentarer

  1. Humleflickan

    Hej Elvis! Du är gullig. Humlan hälsar att hon har det väldigt bra med min mamma och hon älskar att få all uppmärksamhet nu när du är långt borta ;D Hon ligger och sover med Pia varje natt och gärna vid hennes huvud. Puss puss vi ses i april :*

    Svara
  2. Lise-lott

    Underbara Elvis han tycks trivas med livet hela han ni skulle skrivs hundens dagbok till en bok det skulle bara kul ?????

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *