Sista dagen

I morgon åker vi mot Sverige. Sista dagen idag och det är så många olika känslor vi har i kroppen. Det känns vemodigt,sorgligt, underbart, längtan, vill/vill inte… men allt får finnas där och när vi väl kör över Ölandsbron eller ser den upplysta slottsruinen då vet jag att det kommer kännas lyckligt i hela kroppen! Även om jag på webcameran såg grått grått grått.

IMG_3275
Vi har upplevt sandstorm. Vaknade och allt hade ett fint lager brun sand på sig.

IMG_3254 IMG_3255 Husbilen såg bedrövlig ut så när vi varit och handlat så körde vi fram till en tvätt och jag fick klura ut hur vi skulle göra då det bara stod på spanska men det där fixade vi ju och bilen blev som ny igen!

IMG_3256 IMG_3257 IMG_3258 IMG_3259
Mitt i natten så såg jag Tommy sitta på golvet och sömndrucken fattade jag ingenting men när jag vaknat till så förstod jag att vår andra vattenläcka var ett faktum. Suck och hel***e oxå! Ännu en gång kippade golvet under oss och vi måste byta golv när vi kommer hem. Backventilen som ska öppna upp och släppa ut vattnet vid 4 plus hade spruckit…. en helt ny så nåt fabriksfel måste det ha varit för här är varmt och gott. Tommy lyckades fixa det med en ny slangbit och en slangklämma. Men visst är det trist när det händer!

IMG_3261
Vi har lyckats hitta en väg hem nu som inte går över Pyrenéerna. Vägen följer den spanska kusten och sen genom Frankrike, Tyskland, Danmark och sen är vi på svensk mark igen. 10 dagar om allt går som det ska. Ställplatser är markerade och jag tror vi har bra koll eller så bra som det går.

IMG_3260 Jag har bestämt mig för att jag ska se resan hem som ett äventyr inte bara en transportsträcka och räkna ner dagarna utan ta vara på allt vi ser och upplever längs vägen.
Idag ska vi bara njuta av havet solen och värmen. Ta många foton och ta farväl av allt tills nästa gång vi kommer hit.

IMG_3266IMG_3265

IMG_3262 IMG_3263 IMG_3264

IMG_3267 IMG_3268 IMG_3269 IMG_3270 IMG_3271 IMG_3274

Då kommer vi ha våra cyklar och Elvis kärra med oss och då kommer så många möjligheter öppna sig. Nu har vi en viss radie vi kan röra oss på. Elvis kan inte gå hur långt som helst och mitt knä strejkar till och från så det kommer bli underbart att få upptäcka vad som varit utanför vår räckvidd.
Så….. farväl eller på återseende Aguilas så ses vi snart igen!

6 kommentarer

 1. Mycket annat och lite betong

  Tur att ni kunde fixa läckan! Nu blir det säkert en härlig resa hemåt! Måste finnas mycket fint att se på vägen den här årstiden.
  Vi håller på att packa i alla saker i vår husbil efter vinterförvaringen.
  Trevlig hemresa!
  Agneta

  Svara
 2. Lotta

  Välkommen hem och jag förstår har ni underbara minnen tills nästa gång ni ger er iväg igen
  Hoppas att ni får se mycket på väg hem kör lungt kramis

  Svara
 3. Åsa Forsman

  Jag hör alla känslor åt alla håll men som du säger ni kommer tillbaka och då med cyklar och annat. Tack för allt ni delat och dina underbara bilder ??? välkomna hem och njut av äventyret hem! Kraaam

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *