Valencia mot vårt mål Aguilas

IMG_7375Tömmer gråvatten, fyller på vatten och sen bär det av mot Aguilas, 32 mil idag och valet blev betalvägar sista biten. Så värt de där hundralapparna. Raka fina vägar, tunnlar genom bergen.

IMG_7368

IMG_7378 IMG_7379

IMG_7385

Kör förbi Alicante, benidorm och sen ser vi staden efter några varma timmar i husbilen. En annan är ju varm av andra orsaker oxå så en solfjäder ska inhandlas här fort som attans. Nu har jag en engångstallrik och viftar med som absolut fyller sin funktion.

IMG_7389 IMG_7390

Lycka att se allt vi känner igen. Vi handlar på mercadona och sen bär det av mot vår ställplats. Åhh vad jag hoppas att vårt hörn, nr 59 är ledigt… vi kommer fram till grindarna och visst är den ledig, Tjohoo!!

IMG_7405

IMG_7406
Personalen hälsar och är glada, Sarah en av personalen skriver i ett översättningsprogram så vi kan förstå varandra, hej hur mår du? Tack bra! kommer jag inte så långt med. Hon är glad att se mig och kommer med lite tips. Vill bjuda på kaffe men jag svettas och tackar nej, jo säger hon och gör en kopp kallt kaffe och ställer fram till mig och säger -spanskt kaffe! Gott gott gott
Betalar för en månad och sen boar vi in oss där i hörnet under mimosaträdet. Fram med tältmattan, stolarna och lilla bordet. Vi lagar snabbmat idag, spenattortellinin och sen är vi rätt spaka och trötta.

IMG_7412 IMG_7438 IMG_7441
Går vår runda längs Medelhavet på kvällen i solnedgången och livet känns gott att leva!
Nu är det värt att vi bor så himla litet som vi gör,32 kvadrat. Allt vi har rensat bort…
Onsdag
Idag kan summeras med tre tecken
Zzz
Vi är som två utslagna sega trötta typer idag. Det går väldigt långsamt och det blir nog inte så mycket av den här dagen. Städat lite men mest sitter vi under markisen och bara är.
På nåt märkligt sätt är kroppen uppe i varv fortfarande så när jag satt här förut och tittade upp på himlen och följde den där måsen som seglade över mig så infann sig inte ron utan jag blev nästan irreterad. Det krockar lite i en nu att vara både trött och rastlös samtidigt men jag har tillit att det kommer.

IMG_7454
Elvis ligger han oxå och bara sover. Vi var ute med honom nyss så vi fick bada av oss lite men det var nog för varmt att gå promenad så i fortsättningen så går vi morgon och kväll sen en kort mitt på dan. Elvis fick vi både tvätta av och svalka av med vattenslangen när vi kom hem. Han är oxå en utslagen kille nu

Här kommer en liten enkel lista på hur vår resväg har varit och vi knappade in den på gpsen i programmet igo primo och valde betalväg, lastbil och snabb.

IMG_7469

4711kr Diesel
425kr ställplats
1025kr Färjan Rödby/puttgarden
410kr Öresundsbron
1630kr betalvägar. Vi har mest fått betala för lastbil då vår husbil väger över 3,5 ton.

Summa
8201kr

Vi valde att åka
Öland-Öresundsbron-genom Danmark till färjan Rödby/puttgarden-in i Tyskland och Lübeck-Hamburg-Hannover-Dortmund-genom Luxemburg-in i Frankrike och Metz-Nancy-Dijon-Lyon- Valence-Nîmes-Mont Pellier-Perpignan-in i Spanien och Barcelona-Tarragona-Valencia-Alicante-Catagena-Aguilas

kanske hoppas kunna inspirera nån att åka iväg eller ialafall drömma sig bort!

må så gott alla och ha en fortsatt härlig kväll!

 

 

4 kommentarer

  1. Lotta

    Tack för infon det är väldigt matnyttig för en annan som funderar på det har ni en gobox också för betalvägarna ? Kram på er alla ☀️?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *