Från Barcelona mot Valencia

Söndagsmorgon, blir väckt av Tommy som pussar godmorgon med informationen att klockan är åtta. Upp och fixa iordning med allt. Biljetten vi har gäller 24 timmar och noviser som vi är med det här så tänker vi att vi kör nu så vi hinner lösa in den inom tiden för vi vet inte riktigt vad som händer annars. Kaffe måste vi ha så det gör vi och sen när det av. En timme till spanska gränsen och allt löser sig med biljetten och nu är vi på spansk mark.

IMG_7195 IMG_7210 IMG_7218

Tänk va, inte ett enda berg, ingen snö… vi kör i dalgångar längs floder och jag är så himla glad och tacksam att vi slapp Pyrenéerna. Vet att jag tjatar men ni måste vara där ensamma på toppen för att förstå den skräcken.
Glider förbi Barcelona hur lätt som helst. Hade väl tänkt att nån orolighet skulle märkas av i detta skede de är nu med självständighet och omval.

IMG_7226 IMG_7230 IMG_7244
Kommer fram till första glimten av Medelhavet på vänster sida och hjärtat jublar!! Första palmen och sen fler och fler, jag är hemma! Inatt ska vi stå på en camping vi stod på när vi åkte hem, känslan är så skön i kroppen när vi börjar känna igen oss, vet hur vi ska köra och hittar dit utan gpsen.
Vi finns i systemet och incheckningen är lätt avklarad, en natt, 130kr med hund.
Ställer oss 100 m från havet och Elvis och jag går ner till Medelhavet och doppar fötterna/tassarna i havet.
Värmen ljuset solen gör gott för kropp och själ.

IMG_7260 IMG_7291 IMG_7294 IMG_7319 IMG_7326

IMG_7299 IMG_7322

Hör av oss till våra familjer att allt gått bra så nu är det bara njuta tills i morgon, då åker vi mot Valencia och en ställplats vi stod på förra året oxå. Kommer göra ett extra litet inlägg om kostnader och en ställplatslista från Sverige-Spanien. Kanske kan det inspirera någon men den är oxå för oss så vi kommer ihåg vad vi varit…. en tror ju att allt ska kommas ihåg men så är det ju inte i verkligheten.
Måndag
Vaknar återigen till det där härliga starka sommarljuset som skiner in varje gång man drar ner rullgardinen, blir bara så himla lycklig! Idag bär det av mot Valencia och en ställplats vi var på förra året. Vi valde inte betalvägen nu och åkte istället motorvägen. Jättefina vägar men ibland lite tjorviga och mindre och vääääldigt mycket kurvigare så Elvis sa ifrån på skarpen att i morgon väljer ni de raka betalvägarna!! Bäst att lyda….
Åker genom apelsinlundar, hela åkrar med olivträd och på vänster sida har vi hela tiden Medelhavet med en sol som glittrar i det, vattenänglar tror jag någon kallade det.

IMG_7333 IMG_7346 IMG_7348 IMG_7356 IMG_7358
30 mil blev det idag.
Väl framme skulle jag gå in och betala vår plats och till min förvåning kände han igen mig och vi fanns i systemet så den incheckningen gick smidigt. Gick med en gång till consum som ligger 600m bort och handlade lite saker. Åt soppa med bröd idag till middag.

IMG_7351
I skrivande stund är klockan 18:00 och jag sitter ute i skuggan och smälter maten. Elvis sover framför mina fötter och Tommy kommer precis ut med en kall öl. Nu sitter vi här och bara är ett bra tag tror jag, vilar lite innan sista etappen i morgon till Aguilas. Längtar!

8 kommentarer

  • Annica admin husbilsblogg.se

   Godmorgon!
   Biljetten tar vi när vi åker in i betalstationen sen betalar vi när vi åker av betalvägen.
   Vi har larm på alla fönster och dörrar.
   Åhh vad kul om det kan inspirera er att åka hit?
   Ha nu en underbar dag!

   Svara
 1. Emma

  Glad jag blir att ni har det bra! Och va roligt att han kände igen dig ?? många kramar och pussar från mig❤️

  Svara
 2. Åsa

  Underbara bilder och speciellt de vis stranden på Tommy o Elvis. De känns i mig! Och fint att du var med på en också:) och apelsinträden… lyckliga ni som skapar detta för er. Ha en din sista etapp nu o håller tummarna att ert hörn är kvar!

  Svara
 3. Lotta

  Åhhh det ser underbart ut jag nästan känner i mig hur bra ni har det med värmen å allt här är det grått grått grått men ha det så bra vi hörs och syns ???

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *