Vardag i husbilen

Ibland är den stora händelsen i veckan att åka och handla! Planera middagar och sen åka och inhandla allt. Passar alltid på att tömma allt gråvatten fylla på med friskt härligt vatten och sen städar vi husbilen och gör den fin.

IMG_7749 IMG_7761

IMG_7762

Resten av veckan kan bestå i att klura ut ett korsord ihop, bli lite irreterade över att det inte funkar, lägga det ifrån sig för att sen plocka upp det och lösa allt! Tack svärisarna!

IMG_7678
Det där jag skrev om att jag vann i dart, njaa i skrivande stund så leder nog mannen men jag är hack i häl, några poäng efter bara.
Bada eller doppa fötterna i vattnet varje dag, promenera längs havsbrynet och höra vågorna som skvalpar in det är ett riktigt lyckopiller varje dag och ett måste!

IMG_7724

IMG_7736IMG_7768

IMG_7566 IMG_7617

Tommy har kollat igenom fiskelådorna och jag tror det står fiske på schemat i morgon. Själv tror jag att Elvis och jag ligger vid havsbrynet i halvskuggan under en klippa och bara är. Han gillar precis som jag att vara där och nosa rätt på bra pinnar eller rulla sig i tången, ja inte jag nu då utan Elvis vill jag förtydliga… börjar jag rulla mig i tången får jag nog sluta med vinet.

IMG_7775 IMG_7776 IMG_7777

Är så glad att vi tog med våran grill för vi använder den väldigt mycket. Varje gång i affären har vi sagt att vi ska testa nya saker så nu ligger det några handgjorda korvar i kylskåpet som jag är nyfiken på vad de smakar.

IMG_7627 Har inte gjort någon paella än men saker är inköpta till den så snart så.

6 kommentarer

 1. Lotta

  Jag älskar att se att Elvis är så pigg han tycks ha acklimatiserat sig i värmen det är bra
  Hoppas att korvarna smakade bra och grillen är alldrig fel har alltid våran med oss när vi är ute och åker många kramar till er
  PS fina bilder ???☀️

  Svara
 2. Åsa

  Underbara bilder som
  Känns. Älskar strandbilderna och er lägesvardag. Ngn bild på middagar o virkningar nästa gång önskar jag. Kram på er i paradiset??

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *