Vidgar våra vyer

Vi har landat ännu mera in i det lugna tempot som gör nåt med en på riktigt… känns som att vi andas lugnare, rör oss saktare och jag lovar, det gör gott i ens sinne och gott för relationen för mitt där i det lugna så möts vi.

IMG_7584 IMG_7706 IMG_7811 IMG_7874
Vi vidgar våra vyer och cyklar längs stränder, hamnar på enkelriktade smala gator. Förbi caféer uteserveringar och arkitektritade hus. I smala gränder utan att veta vart vi hamnar.
Vi har gått längs stränder, träffat trevliga människor där samtalen varit härliga.

IMG_7838 IMG_7875 IMG_7902 IMG_7903 IMG_7911 IMG_7915

IMG_7905

IMG_7876

Ätit på en liten enkel krog där maten var god och Elvis var välkommen. Äta ute i all ära men vi gillar att laga mat och grilla massa gott vi hittar i affären. Testa oss fram och kul att vi gör det tillsammans.

IMG_7966 IMG_7967

IMG_7968

IMG_7841 IMG_7842 IMG_7855 IMG_7961

IMG_7921

Sara, en i personalen här som jag tycker jättemycket om har visat mig massor av roliga saker vi kan se o göra här i området. Flamencodans, grottor, rundturer, borgar men det min blick fastnade på var meditation och yoga så nu har jag hittat ett ställe som passar mig och de pratar engelska, Lovely!
Elvis har vilat…. vilat….. o vilat. Har fått gå med en strumpa ett tag då det varit lite varigt mellan tassarna. De saltar många vägar och det fräter och jag kan även tänka mig att dammiga vägar torkar upp trampdynorna men nu är han ok igen. Cocosolja, potatismjöl och strumpa. Tack Google för alla bra tips!

IMG_7929

IMG_7677

IMG_7900

IMG_7650

IMG_7788

Nu i skrivande stund är det 24 grader i skuggan, solen lyser på oss och livet är gott att leva. Saknar er där hemma och det känns fint att några av er kommer och hälsar på
Adios

6 kommentarer

 1. Lotta

  Har börjat plocka fram julsaker och gardiner och riktigt myser med glögg och pepparkakor men skulle lätt byta ut det med lite sol och värme
  Men nöden har ingen lag så man får ta det man får utav mys kram på er ❤️?????

  Svara
 2. Pim

  Det låter som ni är precis där ni ska vara ? Vad märkligt att jag har sensat att det har varit något med Elvis… Jag läste allt högt för Sofia och då sa hon att jag är creepy ? Jag har gått här och pratat om att det är något med honom ? Gott att se alla bilder och att han är okej nu ? Tänker på er! Kramar

  Svara
 3. Åsa

  Så härligt att lugn och möten kommer till er samtidigt som ni utforskar o vidgar vyerna. Jag vill görna gå på flamenco när jag kommer?? kul med yoga o meditation o att Sara var kvar ? här är det kallt, kallt, kallt. Ljuvligt att värmas av era bilder o härligt med matbilderna, mums! Skönt att Elvis mår bättre om tassarna. Fortsätt njut o vidga vyerna kraaam❤️❤️❤️??

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *