Premiärturen

Ett speciellt varmt hej till dig som läser just detta, hej! Det var så himla länge sen jag skrev här så då blir jag lite extra glad att just du hittade hit

Så mycket som hänt de senaste åren. Pandemin, att vi hyr en lägenhet i Spanien istället för att åka husbil dit. Det blev ju oxå lustigt i pandemitiderna. Vår tredje musketör som alltid var med oss på våra turer har tyvärr gått bort. Vår älskade Elvis. Att man kan sörja en hund så oerhört mycket, han fattas oss. Men nu är det nya tider och hopp om en ljus sådan.

Vi hämtade ut vår fina pärla en solig kall majdag. Hon som alltid startar fint behövde lite extra hjälp nu. Bara jag går in i henne blir jag helt lycklig och frihetskänslan är väldigt närvarande. Tvättade och fixade så det blev fint.

Första turen gick till Karlskrona och vi hade tänkt stå i hamnen men det var helt fullt så det fick bli senoren istället. En väldigt mysig ställplats som vi stått på många gånger. Vi åkte tillbaks till hamnen efter en skön natts sömn och testade att fiska efter sill. Så himla roligt men tyvärr var det ingen fiskelycka.

Vår andra tur blev till Oskarshamn. Där var även den hamnen full så vi hittade en plats bredvid där gotlandsbåten går. Märks att många har husbil nu. När vi började åka för sådär 22 år sedan så var vi väldigt ensamma på vägarna. Roligt att så många hittar sin frihet och glädje i detta livet. Som att leka koja fast man är vuxen och det är lite bekvämare.

Ha det nu så underbart därute i era bilar och njut av livet som vi ska leva levande medans vi lever

4 kommentarer

 1. Agneta Sörwing

  Roligt med ett inlägg och härliga bilder från era turer. Skönt att komma ut men det är inte så lätt att hitta platser att stå på.
  Jag var in på min blogg och funderade på om jag ens kommer ihåg hur man gör ett inlägg…
  Trevlig sommar!
  Agneta

  Svara
 2. Åsa Forsman

  Underbara bilder och så härligt att du börjat blogga igen om det fina i husbilslivet. Och nu kan jag ju förstå det ännu mer eftersom vi har Gullanrullan. Ja fina Elvis 🫶

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *