Spanien

Nu är det lite mer än halvtid för oss här nere i Spanien. Har med mig vår äldsta dotter hit för första gången. Det är så mysigt att få visa henne vad hennes föräldrar hållit till så många vintrar med både vår husbil o nu lägenheten.


Jag älskar verkligen vår husbil, blir så lycklig varje gång jag får åka med henne men det finns en grej, ett litet irritationsobjekt och det har varit vårt tvättställ. Gulnat av ålder och hur jag än skurar är det fult….och gult. Googlat om tips, visat mannen allt fint jag hittat på Pinterest man kan göra men han vill göra det ordentligt. Jag googlade på skoj härom veckan och hittade ett nytt som passar exakt vår husbil, trodde jag ja,det var rätt mått men passade enda inte riktigt så mannen åkte och köpte en bänkskiva och ett nytt tvättställ att sänka ner. Kommer bli så så fint.

Nu fattas bara tvättfatet så är det komplett.
Dottern och jag badar, äter gott och går våra rundor. Ska bli över 35° i skuggan nu framöver. Då är det skönt i vattnet.
Nästa tur vi tar med husbilen ska jag ha med mig mitt nya fina fiskespö och lådan med alla fina dragen och hoppas att jag får ihop till en middag. Tänker mig en hel fisk i folie med smör och kryddor i över öppen eld som vi äter vid en fin plats någonstans i Sverige. Stilla tyst och myggfritt
Var rädda om varandra därute nu

2 kommentarer

  1. Åsa Forsman

    Åh så fint ni får det på toan och vad härligt ni har det i Spanien, så fint att se och läsa om dina upplevelser ❤️

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *