Mot Senoren

Vår förra resa till Ale stenar gav mersmak för husbilsåkandet men för att åka en helg så var det lite långt för oss härifrån ön så denna gången åker vi inte så många mil men mot ett kärt resmål, Karlskrona eller lite mer bestämt senoren, strax innan Karlskrona.

Denna gången har mannen, Tommy med sig sin kompis Glenn i sin husvagn.
Vi är inte många där när vi kommer fram så Glenn får elplats och vi står utan el. Det är varmt, solen skiner och allt känns hemtamt och härligt. Vi käkar supergod middag i restaurangen. Kikar i affären som säljer lite glass, rökt fisk, massor av gott o delikatesser. Kollar in bryggorna och hamnen.

Hela helgen känns som en enda lång vila, vila från stress, vila från krav o måsten. Ibland behöver man bara vila och låta själ och kropp landa i varandra.
Där under markisen på vår husbil med mattan utrullad, möblerna utsatta och ja detta blir ju en parantes men jag grät faktiskt en liten skvätt för mattan luktade hund och hade lite hundhår kvar sen sist vi rullade ihop den och ja vår älskade Elvis gick ju bort för dryga året sen så nu när vi rullade ut husbilsmattan igen blev han helt plötsligt väldigt närvarande.


Så där under markisen för att komma tillbaka till ämnet sitter männen och pratar husbil, husvagn och fördelar nackdelar och helt plötsligt har Glenn köpt en husbil, tjohooo!
Tisdagen efter åkte de till Uddevalla och hämtade hem den. Visst är husbil bäst?
Glömde förresten visa hur fint det blev i  badrummet!


Nästa gång vi reser med husbilen är om tre veckor och då ska jag ha med mig fiskegrejer och min sup för jag tror bestämt vi kommer åka till en sjö med massa skog runt sig och tänk, ja tänk om jag kunde få hitta massor av kantareller, jisses vilken lycka det skulle vara!


Men först ska vi, hela familjen på 10 personer, jag Tommy, våra två döttrar med pojkvänner och fyra barnbarn åka ner till vår lägenhet i Spanien. Till staden Aguilas där vi av ren och skär tur hamnade första gången vi åkte ner till Spanien med vår husbil. I en rondell skrek jag till Tommy -sväng vänster, vänster!!! Vi skulle åt höger…ja så där började vår resa i vackra Aguilas. Vill ni läsa om det får ni backa till allra första början i vår blogg.
På återseende kära läsare

2 kommentarer

  1. Åsa

    Så härligt du skriver om era husbilsäventyr och fina, varierande bilder! Och vad billigt det var på Senoren!
    Kul att ni ska ut om 3 v igen.
    Kraaaam bästis

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *