Extrainsatt blogginlägg för oroliga föräldrar och barn som läser tidningarna hemma

De har lovat oväder med regn… jaha men det blir väl som hemma då tänker man. Vi står väl kvar här på stranden tänkte vi men då har vi aldrig varit mitt i ett oväder i Spanien. Det kom 12 centimeter regn snabbt o ja du läste rätt, centimeter…. det stod någonstans att det hade varit 140 liter per kvadratmeter, det bara öste ner och det kom som floder ner från bergen ner på stranden så bil efter bil lämnade och vi alla åkte in mot stan och ställde oss, räknade till 20 bilar här nu. Regnet hittade sig in genom takluckan så ett tag regnade det både ute och inne. Tommy lyckades skruva loss och täta takluckan när det var ett kort uppehåll. Vi bor precis framför bergen och denna åska med blixt och muller samtidigt som för mig betyder att vi står mitt i det blev öronbedövande. Brandbilar körde flera gånger så det måste ha slagit ner på flera ställen.

Elvis som är rädd för smällare och åska bara skakade och vi fick klappa,borsta och viska lugnade ord i öronen på honom vet inte ärligt om han blev något märkbart lugnare. Tror att han kände av oss oxå såklart.. husse som var orolig för bilen och matte som inte heller gillar när det smäller så jädra högt. Ser att det skrevs om det i Aftonbladet hemma, ja inte om oss åskrädda utan om ovädret. Det var fyra meter höga vågor stod det och jag behöver bara titta ut genom fönstret så ser jag dem, hissnande! Muren där är över fyra meter och som ni ser även om bilden är suddig så är vågen långt över.

img_1477

Vi ville bara tala om att vi står tryggt och har det bra här i vårt lilla hus, idag ska vi klä julgranen så vi önskar er alla en härlig fjärde advent ?

14 kommentarer

 1. Åsa

  Huja.? Bra att ni är i säkerhet. Hoppas lilla solen tittar fram snart igen. Klappa Elvis lite extra från mig?Fortsätt attuppdatera för oss oroliga. Ta hand om er

  Svara
 2. Prins Pia

  Det där låter inte nådigt!! Men skönt att läsa att ni står i trygghet, och fint att du uppdaterade för att lugna alla ?

  Svara
 3. Bortglömd dotter nr 2

  Va skönt att läsa att ni mår bra, det var inga dåliga blixtar detdär, kärlek till er❤️

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *