Flykten till havet

Precis när vi tror att vi kan något, vet något, lärt oss något, är trygga så vips på en sekund så ändras allt och just det där har varit nån ledstjärna eller ledord under hela vår resa.

IMG_2425

Nu står vi ju här på vår camping och har vant oss vid el, vatten och tömning. Wi-fi dusch och alla bekvämligheter. Vi har vant oss vid att vara i kontakt med dem där hemma när som helst och kollar våra tv-serier. Jag beskriver bara för att ni ska få en bild av oss där nersjunkna i soffan eller solstolen. Sen går vi ut på en av våra vandringar och nu går vi längre bort längs berget och vips så uppenbarar sig stränder där det står några husbilar

IMG_2424

och vår längtan efter att fricampa och stå vid havet blev så stark att vi bestämde oss för där på plats att nääää vi drar hit! Så nu står vi våra dagar vi betalt för här på campingen. Tvättar allt som behövs och fyller på allt som vi kan och sen drar vi mot det mer äventyrliga och fria…. jag visste att den där fria hippiesjälen fanns kvar där i oss.

IMG_2423

Blir glad bara jag skriver om det och då kan vi inte annat än följa hjärtat? Elvis visar klart och tydligt vår känsla för havet ?

 

6 kommentarer

  1. Humleflickan

    Humlan tittade precis på Elvis som sprang och nog saknar hon honom !! Hon sitter mellan mig och mamma i soffan nu och gosar, jag ska strax gå hem. Ha det underbart och spring lite på stranden för oss med. Puss puss

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *