Divan och tidningen

Vi blev tillfrågade om vi ville dela vår historia av en trevlig tjej på barometern och efter några mail fram och tillbaks, bilder som inte ville laddas upp så skickade vi iväg vårt material med ett hjärta som slog lite extra. Hade nog tänkt mig nåt litet i ena hörnet men satte morgonkaffet i halsen när en vän skickade en bild på tidningens hela mittuppslag!

Download (PDF, 5.22MB)

Jisses vad stort men så himla fint hon hade fått ihop mina bilder med svaren på hennes frågor som vi satt här och funderade över i vår husbil 300 mil bort. Jag är så stolt! Sen har vi ju fått en diva i familjen som tror att nu när han är lite kändis så måste han ju coola till sig lite, tänker att det går nog snart över.

IMG_2530

Våra barnbarn hade bara skrikit -det är ju mormor och morfar!

IMG_2527

Sen har vi det där med att stå på camping eller stranden. Vi är så himla veliga och tycker olika varje timme vi frågar varandra -hur vill du göra nu? Men lite plus o minus här då
Camping- (vi står längst till höger på bilden)

IMG_2526
Här finns allt bekvämt vi behöver. Vi har våran plats även om vi åker iväg med husbilen. Det kostar 100kr per natt. Vi står väldigt tryggt med egen nyckel för att komma in på området. Det är väldigt nära stranden där vi är flera gånger om dagen.
Stranden-

IMG_2531
Fantastisk utsikt. Friheten. Kostar ingenting. Har du otur så ställer sig någon alldeles för tätt inpå. Du måste lämna var femte dag för att tömma toan och fylla på/tömma vatten och då är risken stor att någon annan tar din plats. Polisen kan komma när som helst och köra bort oss….
vad skulle ni ha gjort? Just nu valde vi campingen av det enkla skälet att det är bekvämt och vi har fått ett hörn här där vi inte har några grannar, älskar det! Så fort vi åker och handlar så ser vi flera stycken som rusar fram till vår plats för att se om vi åkte för gott för då hade de tagit den direkt. Näää vi håller nog på den här platsen ett tag till.

IMG_2536
Det är så himla skönt här nu, som en varm skön sommardag hemma. Vi ser massor av fina blommor ute och nu har vi hört koltrasten och staren som sjunger och det blir nån härlig go känsla i kroppen, den där hoppfulla fantastiska vårkänslan.

IMG_2532 IMG_2533IMG_2528 IMG_2529 Var rädda om er och ta vara på era drömmar, livet ska levas levande medans vi lever!

8 kommentarer

 1. Mycket annat och lite betong

  Så roligt att läsa om er!
  Hoppas att Elvis kommer ner på jorden igen ?. Så söt han är! Jag förstår att det är svårt att välja var ni ska stå. Men ni har ju nära till havet även från campingen.

  Ha det bra!
  Agneta

  Svara
 2. Drömflickan

  Hej! Så vackert ! Jag skulle nog välja att stå kvar där ni är 😉 Skönt att slippa vara orolig för att polisen ska köra bort en. Såg en film på bio igår om att följa sina drömmar, La la land. Kan rekommendera den. Ska bli fint att få träffa er i april. Idag kommer mor hem hit igen. Kram kram

  Svara
 3. Åsa Forsman

  Så är det! Leva livet så levande det bara går? Underbara bilder, fin artikel och skriv. Låter skönt med campingen och det är ju nära stranden 🙂 varma kramar

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *