Resfeber…

Datumet för avresa närmar sig fort nu. Är inte på långa vägar lika nervös som förra gången vi åkte men fjärilar i magen har jag. Listorna från förra året kollas med jämna mellanrum och har varit till stor hjälp. I princip hälften kan plockas bort men sen är det lite nya saker som kommit till.

Vet inte hur många gånger man kan säga hejdå till någon men i hjärtat känns det som att det går väldigt många gånger, svårt att släppa taget av av dem som är närmast därinne i hjärteroten.
Detta året verkar vi ha glädjen i att några av dem kommer ner och hälsar på oss, håller alla tummar jag har för det.

Katten och lägenheten är ompysslade även i år, tack! Vår lilla tant får vara kvar i sin trygga miljö men Elvis, han får hänga på. I år har vi med oss hans cykelkärra som vi har övat med och jag har skrattat mig fördärvad i alla våra tappra försök att få honom att åka i den. Han mumlade  irriterat och trivdes väl sådär men det gör att vi kan cykla långt o spara på hans höfter. Nu ska vi upptäcka staden stränderna och allt däremellan.

 

IMG_6606 IMG_6612


Bilen fixade besiktningen och vi har bara varit ute två gånger i sommar och det är ju bedrövligt egentligen men jobb och dåligt väder har kommit emellan.
Första gången var äldsta barnbarnet med och vi lärde honom fiska i Karlskrona skärgård. Han fick en liten fisk, hurra!!

IMG_4473

IMG_4400IMG_4459IMG_4543
Andra gången var tvillingarna med, de minsta barnbarnen och det var en väldigt intensiv men helt gudomlig helg. Från högsta energinivåerna till totalt utmattade! Och jaa då är jag inkluderad där…

IMG_4760

IMG_4821

IMG_4857

Fyra dagar kvar, sen åker vi mot värmen, solen, palmerna och det lugna goa tempot. Lite svårt att greppa men idag när jag för säkert tusende gången bar ut nåt i husbilen stannade jag upp och tänkte för mig själv, det är ju rätt himla fantastiskt att vi gör det här… att vi kan göra det här! Vi har varit så mycket i allt som ska göras och allt som ska hinnas med så den där lyckoruskänslan kommer liksom av sig men nu hann jag ifatt den så nu släpper jag den inte!

IMG_6786 IMG_6787

5 kommentarer

  1. Lotta

    Jag avundas er men önskar er en god och lång semester vi har köpt en ny husbil en pilot 2015 vi hade den upp till Umeå när Louise fyllde 30år det var jungfrufärden den gick som en pärla skall skaffa vintersockar till den spåna lite på utlandsvistelse men det får vi bara drömma om än så länge jag kommer att följa er det är så kul och lärorikt synd att vi inte har träffats och pratatmen det får vi ta igen när ni kommer hem ❤️????

    Svara
  2. Åsa

    Det kommer att bli så underbart när ni väl lämnat Ön och är avvinkade? och jag vill såklart komma och hälsa på er och njuta av vajande palmer. Det är fantastiskt att ni ger er detta och vi andra får njuta av era vackra bilder från bloggen. Kram älskade vänner ????

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *